Okulların 31 Ağustos’ta açılması planlanıyor
- Bahar aylarında aort yırtılması riski artıyor - 13 Nisan 2026
- Demir eksikliği mi yoksa bahar yorgunluğu mu? - 12 Nisan 2026
- Türkiye kendi kanser ilacını dünyaya kazandırmaya hazırlanıyor - 6 Nisan 2026
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni eğitim öğretim yılının “kontrollü sosyal yaşam” ile 31 Ağustos’ta başlamasının planlandığını bildirdi.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni eğitim öğretim yılının “kontrollü sosyal yaşam” ile 31 Ağustos’ta başlamasının planlandığını bildirdi.
Selçuk’un Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:
”Çocuklarımızın eğitim hakkı için en büyük millet ödevimiz olan ‘toplum sağlığımızı korumak’ hepimizin elinde. 31 Ağustos’ta okullarımızın kapılarını açacak şekilde tedbirlerimizi alıyoruz. Kontrollü sosyal yaşam ile herkesi çocuklarımızın eğitimine destek vermeye çağırıyoruz.”
Çocuklarımızın eğitim hakkı için en büyük millet ödevimiz olan ‘toplum sağlığımızı korumak’ hepimizin elinde..
31 Ağustos’ta okullarımızın kapılarını açacak şekilde tedbirlerimizi alıyoruz. Kontrollü sosyal yaşam ile herkesi çocuklarımızın eğitimine destek vermeye çağırıyoruz.— Ziya Selçuk (@ziyaselcuk) July 3, 2020