Abdi İbrahim Otsuka’da üst düzey atama…

Zeynep Alptekin Basa, Abdi İbrahim Otsuka Genel Müdürü oldu

 

Abdi İbrahim Otsuka’da farklı liderlik pozisyonlarında görev alan ve şirketin büyüme yolculuğuna katkı sağlayan Zeynep Alptekin Basa, Genel Müdür olarak atandı.

Basa, yeni görevinde Abdi İbrahim Otsuka’nın stratejik önceliklerine yön verirken, şirketin sürdürülebilir büyüme vizyonunu ve hasta odaklı yaklaşımını ileriye taşımaya liderlik edecek.

Zeynep Alptekin Basa kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümünden mezun olan Zeynep Alptekin Basa, Boğaziçi Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Profesyonel kariyerine 2005 yılında Draeger’de başlayan Basa, 2009 yılında Kıdemli Ürün Müdürü olarak Abdi İbrahim’e katıldı. Ardından 2014 yılında Abdi İbrahim Otsuka bünyesine geçen Basa, Kıdemli Ürün Müdürü, Merkezi Sinir Sistemi (CNS) ve Kardiyovasküler Sistem (CVS) Pazarlama Müdürü ile CNS Grup Müdürü rollerini üstlendi; son dört buçuk yıldır ise Pazarlama ve Satış Direktörü olarak görev yapıyordu.

(Visited 5 times, 1 visits today)