Gilead Sciences Türkiye İK Direktörlüğü’ne Uzun getirildi

Gilead Sciences Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne, Elçin Uzun getirildi.

Türkiye’de 2007 yılından beri faaliyet gösteren Gilead Sciences Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine, sektörde 20 yılın üzerinde deneyime sahip Elçin Uzun getirildi.

HIV alanında önde gelen yenilikçi bir ilaç şirketi olarak 33 yıldır tedavi, koruma, her basamakta tedaviye ulaşımla, yeni tedavi araştırmaları alanlarında ilerlemeler sağlayan Gilead Sciences’ın Türkiye ekibine katılan  Uzun, Mart ayı itibarıyla yeni görevine başladı.

Kariyerine DHL Worldwide Express’te başlayan Elçin Uzun, insan kaynaklarının işe alım, ücret ve yan haklar, eğitim, yetenek yönetimi, performans yönetimi, değişim yönetimi, organizasyonel gelişim ve yetenek yönetimi gibi birçok farklı pozisyonunda görev aldı. Vodafone, Borusan, UCB Pharma gibi firmalarda yönetim kademesinde görevler üstelenen Uzun, 2009 yılında katıldığı MSD’de, MSD ve Schering Plough arasındaki entegrasyonun yanı sıra, yeni kurulan şirketteki Performans Yönetim Sisteminin dönüşümü sürecine liderlik etti. Son olarak Deloitte Türkiye’de İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevini yürütmüş olan Elçin Uzun, şirketin Türkiye operasyonlarının tüm insan kaynakları süreçlerine liderlik etti.

(Visited 131 times, 1 visits today)