Meraklıları için İstanbul Dövme Festivali başlıyor

5. İstanbul Tattoo Convention,  12-14 Nisan tarihleri arasında  Grand Pera’da düzenlenecek.  Dünyanın değişik yerlerinden dövme sanatçılarının katılacağı fuarda, Dövme Kraliçesi seçilecek.

Dövme sektörünün öncülerinden Golden Arrow, 12-14 Nisan tarihleri arasında Beyoğlu Grand Pera’da “İstanbul Tattoo Convention” ile dünyanın önemli sanatçılarını, dövme sanatı tutkunlarıyla bir araya getiriyor.

Bu sene 5’incisi  gerçekleşecek fuara İran, Rusya, İngiltere, İrlanda, Ukrayna ve Almanya gibi dünyanın birçok yerinden ünlü dövme sanatçıları katılacak.  Dövme festivalinde ayrıca,  Türkiye’nin birçok şehrinden gelen tanınmış dövme sanatçıları da yer alacak.

DÖVME KRALİÇESİ SEÇİLECEK

İstanbul Tattoo Convention da ayrıca, ”Dövme Kraliçesi 2019” seçilecek.  Ayrıca dövme eserlerinin yarışacağı dövme yarışmaları düzenlenecek. Dot-line, geometrik, old school, portre, siyah & beyaz dövme, renkli dövme, özgün tarz ve new school dövme gibi tüm kategorilerde, sanatçılar en iyisi olmak için birbirleriyle yarışacaklar.

Fuar katılımcıları ayrıca,  sanatçıların geleneksel ve modern tekniklerini de uygulamalı olarak izleme  olanağını sahip olacak. döestivale katılacak dövme tutkunları, 3 gün sürecek etkinlik boyunca dövme de yaptırabilecek.

(Visited 329 times, 1 visits today)