Kurban Bayramında kurban mağdurları bilançosu…
Latest posts by Şule Yilmaz (see all)
- Bu hastalık, kadınlarda erkeklere göre 5 yıl daha erken gözüküyor - 3 Haziran 2026
- Hipnoz sırasında kişi istemediği bir şey söyler mi? - 2 Haziran 2026
- Eleştirel ve mükemmeliyetçi ebeveyn tutumları yeme bozukluklarını tetikleyebiliyor - 1 Haziran 2026
Sağlık Bakanı Koca: ”Kurban bayramı boyunca kesim işlemi sırasında yaşanan kazalar sebebiyle 951 kişi ambulansla alınarak, 29 bin 32 kişi ise bizzat başvurarak sağlık kurumlarımızda tedavi gördü. ”, ”Durumu ağır olup operasyon geçiren 83 kişinin tedavisi devam etmektedir. ”
![]()
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kurban Bayramında kesim işlemi sırasında yaralananlardan durumu ağır olup operasyon geçiren 83 kişinin tedavisinin devam ettiğini bildirdi.
Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
”Kurban bayramı boyunca kesim işlemi sırasında yaşanan kazalar sebebi ile 951 kişi ambulansla alınarak, 29.032 kişi ise bizzat başvurarak sağlık kurumlarımızda tedavi gördü. Durumu ağır olup operasyon geçiren 83 kişinin tedavisi devam etmektedir. Hastalarımıza geçmiş olsun diyoruz. Bayram gündemine dâhil olan bu gibi olaylar hepimiz için üzücü.”
(Visited 49 times, 1 visits today)