Koca: ”Okullarımızın güvenle açılması için gereken tedbirleri içeren çalışma rehberini hazırlandı”
Latest posts by Şule Yilmaz (see all)
- Kahve içtikten sonra hissedilen çarpıntı tehlikeli mi? - 29 Eylül 2026
- Ağır okul çantası skolyoza neden olur mu? - 28 Eylül 2026
- Boyun veya koltuk altınızın koyulaşma nedeni insülin direnci olabilir… - 27 Eylül 2026
Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı sona erdi. Sağlık Bakanı Koca: ”Bilim Kurulumuz, okullarımızın güvenle açılması için gereken tedbirleri içeren çalışma rehberini hazırladı.”
![]()
Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı sona erdi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, aşı etkililiği analiz sonuçları, okullarda alınacak tedbirleri, aşı programını ve uyulması gereken tedbirleri ele aldıklarını söyledi.
Bakan Koca, okullara ilişkin olarak şunları söyledi:
”Bilim Kurulumuz, okullarımızın güvenle açılması için gereken tedbirleri içeren çalışma rehberini hazırladı. Bu hazırlığı Milli Eğitim Bakanlığımız ve Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığımızla istişare ederek uygulamaya hazır hale getireceğiz. Daha önce de belirttiğim gibi okullarımızda yüz yüze eğitim ve bunun sürekliliği tek hedefimiz.”
(Visited 35 times, 1 visits today)