Medikal ve sağlık fuarı Expomed Eurasia başlıyor
Latest posts by Şule Yilmaz (see all)
- Kahve içtikten sonra hissedilen çarpıntı tehlikeli mi? - 29 Eylül 2026
- Ağır okul çantası skolyoza neden olur mu? - 28 Eylül 2026
- Boyun veya koltuk altınızın koyulaşma nedeni insülin direnci olabilir… - 27 Eylül 2026
Medikal ve sağlık fuarı Expomed Eurasia, 17 – 19 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.
![]()
Medikal cihaz, ekipman ve teknolojilerin sunulduğu, sağlık alanındaki en yeni trendlerin takip edildiği medikal ve sağlık fuarı Expomed Eurasia, 17 – 19 Mart tarihlerinde düzenlenecek.
Hibrit formatta
İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 29’uncu kez gerçekleştirilecek fuara, 600’ün üzerinde yerli ve yabancı firma katılacak.
Üçüncü kez hibrit formatta düzenlenen Expomed Eurasia Hybrid+ ayrıca, dijital dünyanın ayrıcalıkları ile yüz yüze iletişimin birleştiği bir fuar deneyimi de yaşatacak.
Fiziki fuarın yanı sıra 14 Mart tarihinde başlayan Distribütör Günleri, 18 Mart’a kadar devam edecek. 21 Mart- 4 Nisan tarihlerinde ise Online İş Bağlantıları, Business Connect Programı üzerinden dijital ortamda gerçekleşecek.
(Visited 159 times, 1 visits today)