Sağlık çalışanlarının çocuklarına, Emaar Akvaryuma ücretsiz giriş imkanı
- Meyve tüketiminde aşırıya kaçmak karaciğere zarar verebilir… - 21 Nisan 2026
- Bu egzersizler, parkinson hastalarına iyi geliyor… - 20 Nisan 2026
- Her hapşırık nöbeti alerji kaynaklı mıdır? - 20 Nisan 2026
Sağlık çalışanlarının çocuklarına, Emaar Akvaryuma ücretsiz giriş imkanı…
Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, salgın koşullarında büyük fedakarlık ve özveriyle mücadele eden sağlık çalışanlarına teşekkür etmek amacıyla, çocuklarına ücretsiz giriş imkanı sundu.
Ocak ve Şubat ayları
Ocak ve Şubat ayları boyunca tüm sağlık çalışanları, personel kimliklerini göstererek çocuklarını akvaryuma ücretsiz olarak getirebiliyor. Güvenlik kuralları gereğince 14 yaş altındaki tüm ziyaretçilere en az bir ebeveynin eşlik etmesi gerekiyor.
Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, hafta içi her gün 10.00-20.00 saatleri arasında, maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde konuklarını ağırlıyor. Tropikal su altı canlıları başta olmak üzere dev timsahlardan yavrularına, su samurlarından penguenlere kadar birbirinden farklı 200’e yakın türde, 20 binin üzerinde canlı bir arada görülebiliyor.