Bakan Koca’dan İmamoğlu’na geçmiş olsun
- Türk Böbrek Vakfı’ndan şifalı kaynak suyu uyarısı! - 21 Temmuz 2026
- Pankreas kanserinde erken teşhis umudu - 18 Temmuz 2026
- Şezlongda saatlerce yatıyorsanız dikkat! Uzmanlar bel ve boyun fıtığı riskine karşı uyardı - 17 Temmuz 2026
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs testi pozitif çıkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu‘na geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs testi pozitif çıkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Koca’nın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:
”COVID-19 testinin pozitif çıktığını öğrenince arayıp, geçmiş olsun dileklerimi ilettiğim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’na buradan bir kez daha geçmiş olsun diyorum. Bu vesileyle, salgının yayıldığı İstanbul’da halkımızı tedbirli olmaya davet ediyorum.”
COVID-19 testinin pozitif çıktığını öğrenince arayıp, geçmiş olsun dileklerimi ilettiğim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’na buradan bir kez daha geçmiş olsun diyorum. Bu vesileyle, salgının yayıldığı İstanbul’da halkımızı tedbirli olmaya davet ediyorum.
— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) October 24, 2020