Ünlü şefler, ihtiyaç sahipleri ve sağlık çalışanları için mutfağa girdi

Ünlü şefler, ihtiyaç sahipleri ve sağlık çalışanları için Tuzla Belediyesi’nin mutfağına girdi. ”Sen Güvende Kal” sloganıyla bir araya gelen şefler, belediyeye ait aşevinde yemek yaptı.

Tuzla Belediyesi’nin,  salgın günlerinde 65 yaş üzeri ihtiyaç sahipleri ile Tuzla Devlet Hastanesi’ndeki sağlık çalışanları için hazırladığı sıcak yemek organizasyonuna,  bu kez ünlü şef ve ahçılar da destek oldu. 

”Sen Güvende Kal” sloganıyla bir araya gelen ünlü şefler, Tuzla Belediyesi’ne ait aşevinde gıda mühendisleri tarafından hazırlanan menülerindeki yemekleri hazırladı. Organizasyona Türkiye’nin ünlü şeflerinden  Yaren Çarpar, Mihta Yıldırımtaş, Umut Karakuş, Can Aras, Aslan Çalışgan, Sinan Büdeyri, Zeynep Kılıç, Türev Uludağ, Fehmi Samancı, Esat Özata, Selen Kırımcan, Bülent Alpaslan ve  Burak Dokuzlardan katıldı.

Her gün 2 bin kişiye yemek 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, her gün yaklaşık 15 kişiden oluşan gönüllü ekibin,  2 bine yakın ihtiyaç sahibi ve sağlık çalışanın kapısına kadar gidip, yemeklerini güvenli bir şekilde teslim ettiğini anlattı.  Talep arttıkça bu sayının da artacağını ifade etti.

(Visited 116 times, 1 visits today)