Türkiye’ye girişte PCR testi istenmeyecek ülkeler belli oldu
Latest posts by Nuray Özger Karagöz (see all)
- Türk Böbrek Vakfı’ndan şifalı kaynak suyu uyarısı! - 21 Temmuz 2026
- Pankreas kanserinde erken teşhis umudu - 18 Temmuz 2026
- Şezlongda saatlerce yatıyorsanız dikkat! Uzmanlar bel ve boyun fıtığı riskine karşı uyardı - 17 Temmuz 2026
Aralarında Çin, Avustralya, Yeni Zelanda, İsrail ve İngiltere’nin de yer aldığı bazı ülkelerden kara, hava, deniz yolu ile Türkiye’ye gelen kişilerden ülkeye girişlerde PCR testi 15 Mayıs 2021 tarihinden itibaren istenmeyecek.
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü’nün 149 sayılı ve Türkiye’ye girişte PCR testi istenmeyecek ülkelerle ilgili yazı gönderdiğini duyurdu.
Yazıda, 15 Mayıs 2021 tarihinden itibaren Hong Kong, Çin, Tayvan, Vietnam, Avustralya, Yeni Zelanda, Singapur, Tayland, Güney Kore, İsrail, Japonya, Birleşik Krallık, Letonya, Lüksemburg, Ukrayna ve Estonya’dan kara, hava, deniz yolu ile Türkiye’ye gelen kişilerin Türkiye’ye girişlerde PCR testi istenmeyeceğinin bildirildiği belirtildi.
(Visited 36 times, 1 visits today)