Prof. Dr. Ercüment Ovalı tarih verdi
- Diyetler karşılaştırıldı kilo kaybında fark görülmedi - 28 Ağustos 2026
- Otizm tedavisinde yeni umut: Bilim insanları hastalığın moleküler haritasını çıkardı - 28 Ağustos 2026
- Zona aşısı kalp krizi ve inme riskini azaltabiliyor - 27 Ağustos 2026
Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. Ercüment Ovalı, (Kovid-19) hastalarından alınan antikorlarla koronavirüslü hastaların tedavisi için yaptığı klinik çalışmayla ilgili tarih verdi. Prof. Dr. Ovalı, ”23 Nisan için sözleştik” dedi.
Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. Ercüment Ovalı, (Kovid-19) hastalarından alınan antikorlarla koronavirüslü hastaların tedavisi için yaptığı klinik çalışmayla ilgili tarih verdi. Prof. Dr. Ovalı, ”23 Nisan için sözleştik” dedi.
Prof. Dr. Ercüment Ovalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 7 gün 16 saat laboratuarda çalıştıktan sonra artık kurduğumuz sistemin güvenli olduğu, kanıtlandı şimdi kahramanlarım içeri giriyor. Kaldığım yerden onlar devam edecek. Ilk ekip Yurtsever Bulut, Gözde, Recai, sonra sayıları kademeli olarak artacak. 23 Nisan için sözleştik….” ve ‘‘Sadece mücadele ediyoruz diyelim 23 nisan……100. Yılımız. Allah nasip etsin….Dua edin…hepimiz için.” ifadelerini kullandı.
7 gün 16 saat laboratuarda çalıştıktan sonra artık kurduğumuz sistemin güvenli olduğu, kanıtlandı şimdi kahmanlarım içeri giriyor. Kaldığım yerden onlar devam edecek. Ilk ekip @YurtseverBulut , Gözde ,Recai, sonra sayıları kademeli olarak artacak.23 Nisan için sözleştik….
— Ercüment Ovalı (@ercumentovali) April 9, 2020