Salgında hayatını yitiren sağlık çalışanları anısına ”Şükran Sergisi”…
- Expomed Eurasia33. Kez Kapılarını Açtı - 16 Nisan 2026
- Ses sağlığı için düzenli uyku… - 16 Nisan 2026
- IDEX İstanbul Uluslararası Dental Fuarı kapılarını açtı… - 15 Nisan 2026
Salgında hayatını yitiren tüm sağlık çalışanları anısına ”Şükran Sergisi” düzenlenecek. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) yürütücülüğünde Türk Tabipleri Birliği, Türk Eczacıları Birliği, Türk Diş Hekimleri Birliği, Türk Hemşireler Derneği ve Türk Veteriner Hekimleri Birliği destekleriyle düzenlenecek sergiye son katılım, 5 Mart.
Salgında hayatını yitiren tüm sağlık çalışanları anısına ”Şükran Sergisi” düzenlenecek.
”Vefa ve Saygı Duruşu”
Sergi, pandemi sürecinde toplumun sağlığı için canı pahasına emek harcayan doktorundan sağlık memuruna, hemşiresinden ambulans şoförüne, eczacısından veteriner hekimine kadar tüm sağlık çalışanlarına bir saygı duruşu, vefa ve şükran borcu olarak gerçekleştirilecek.
Şükran Sergisi, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) yürütücülüğünde Türk Tabipleri Birliği, Türk Eczacıları Birliği, Türk Diş Hekimleri Birliği, Türk Hemşireler Derneği ve Türk Veteriner Hekimleri Birliği destekleriyle hazırlanacak.
Konusu, ‘‘Pandemi Zamanı Görüntüleri’‘ olan fotoğraf sergisi, 2020 ve 2021 yıllarında yitirilen ve sayıları üç yüzü geçen tüm sağlık çalışanlarının anısı adına gerçekleştirilecek. Fotoğraf sanatı aracılığıyla, yaşanan pandemi döneminin kayıt altına alınması ve gelecek nesillere görsel bellek olarak aktarılması amaçlanmakta.
Sergiye kimler, nasıl katılabilir ?
Şükran Sergisi’ne, 18 yaş üstü ve geçerli TC kimlik numarası taşıyan tüm fotoğraf sanatçıları katılabilecek. Katılımda dernek üyeliği aranmayacak. Katılım ücretsiz olacak. Tüm tekniklerde katılım serbest.
14 Mart Tıp Bayramı’nda sanal olarak izlenmeye açılacak
Sergi için fotoğraflar 5 Mart saat 23:00’a kadar https://tfsfonayliyarismalar.org/ web sitesi üzerinden yüklenebilecek. Şükran Sergisi, 14 Mart Tıp Bayramı’nda ”TFSF Sanal Galerisi”nde izlenmeye açılacak.