Kovid-19 nedeniyle yitirilen canlar için 1 dakikalık saygı duruşu
- Baş Dönmesi Her Zaman Kulaktan Kaynaklanmıyor: Nedeni Kalp Hastalığı Olabilir - 12 Haziran 2026
- Sabah 09.00’dan Önce Uzak Durmanız Gereken 5 Alışkanlık - 12 Haziran 2026
- Yaşlanmayı durdurmak mümkün mü? - 11 Haziran 2026
TTB’nin çağrısıyla yurt genelinde Kovid-19 nedeniyle yitirilen hekimler, sağlık çalışanları ve vatandaşlar anısına 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.
![]()
TTB’nin çağrısıyla yurt genelinde Kovid-19 nedeniyle yitirilen hekimler, sağlık çalışanları ve vatandaşlar anısına 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.
Türk Tabipleri Birliği’nin 14 Eylül – 18 Eylül 2020 tarihlerini “Yönetemiyorsunuz, Tükeniyoruz Haftası” ilan etmesinin ardından hekimler ve sağlık çalışanları bulundukları illerde eylem ve etkinliklerini sürdürüyor.
Eylem takvimi çerçevesinde tabip odaları 17 Eylül 2020 tarihinde ise hastaneler ve bütün sağlık kurumlarında, Kovid-19 pandemisi nedeniyle yitirilen hekimler, sağlık çalışanları ve vatandaşlar anısına 1 dakikalık saygı duruşu eylemleri düzenledi.
TTB Merkez Konseyi Başkanı Sinan Adıyaman ve TTB Merkez Konseyi Genel Sekreteri Bülent Nazım Yılmaz ise TTB binasında 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.