Şişli Etfal Hastanesinin yeni binası poliklinik hizmeti vermeye başladı

Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi’nin Seyrantepe’de yapılan yeni binası poliklinik hizmetleri vermeye başladı.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi’nin Seyrantepe’de yapılan yeni binasının poliklinik hizmetleri vermeye başladığını Twitter üzerinden duyurdu.

Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, yaptığı paylaşımda, ”Dünyanın Sağlık Başkenti İstanbul… Seyrantepe’de poliklinik hizmetlerine başladık. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçenlere minnettarız…” mesajını verdi.

600 yatak kapasiteli

Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi İstanbul’un en köklü hastaneleri arasında yer alıyor. 1898 yılında inşa edilen hastanenin yeni binası Seyrantepe’de yapıldı.

Odalar tek ve çift yataklı olarak dizayn edilen hastane 600 yatak kapasiteli. 84 yoğun bakım yatağı ve 24 ameliyathanesi bulunan hastanede, son teknoloji cihazlar kullanıldı.

Bu arada, Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi’nin bazı bölümleri, eski binada hizmet vermeye devam ederken, boşalan binaları ise aslına uygun olarak yenilenecek.

(Visited 2247 times, 1 visits today)