ÇiçekSepeti’nde evden üretim yapanlara destek
- Zayıflama iğnesi kullananlara, ”safra kesesi” ve ”pankreas” uyarısı… - 18 Haziran 2026
- MS tanısı alanlar bu süreçte nelere dikkat etmeli? - 17 Haziran 2026
- Yeliz Erbacıoğlu, Boehringer Ingelheim Türkiye Litik İş Birimi Direktörü oldu - 15 Haziran 2026
ÇiçekSepeti.com, koronavirüs salgını sürecinde aile bütçesine destek olmak için evden üretim yapan kişilere, ürünlerini ÇiçekSepeti’nde satma imkanı sunuyor.
ÇiçekSepeti’nde evden üretim yapanlara destek. ÇiçekSepeti.com, koronavirüs salgını sürecinde aile bütçesine destek olmak için evden üretim yapan kişilere, ürünlerini ÇiçekSepeti’nde satma imkanı sunuyor.
ÇiçekSepeti.com, evinde üretim yaparak aile bütçesine katkıda bulunmak isteyenlere kapılarını açtı. Bir işyeri bulunmaksızın ticari faaliyet gösteren kişilere, evlerinde ürettikleri ürünleri ÇiçekSepeti’nde satma imkanı sundu.
ÇiçekSepeti.com’da satış yapmak isteyenler https://www.ciceksepeti.com/ciceksepetinde-satis-yap adresinden başvurularını gerçekleştirebiliyor.
ilk 3 ay komisyon bedeli almayacağız
Konuya ilişkin konuşan ÇiçekSepeti CEO’su Emre Aydın, şunları söyledi
Son dönemde koronavirüs salgını nedeniyle e-ticaret sitelerine ilgi arttı. Biz de bu süreçte evden üretim yapan girişimcilere destek olmak istedik. Bu amaçla, kanunen evden yapılıp satılması uygun olmayan ürünler ve ikinci el ürünler dışında kalan tüm kategorilerde satış yapma olanağı sunmaya karar verdik. Bize başvuran girişimcilerin taleplerini hızla değerlendirip satış imkanı sunacak, ayrıca ilk 3 ay komisyon bedeli almayacağız.